Zwangerschapsdiabetes & DiaCare

Voor uw baby is het belangrijk uw glucosewaarden zo stabiel mogelijk te hebben. Zwangerschapshormonen laat de bloedglucosespiegel oplopen. Dit vraagt continue aandacht en aanpassing van de behandeling. DiaCare helpt u om de glucosewaarden in beeld te brengen.

Hoe werkt DiaCare voor u

Uw glucosemetingen worden gesynchroniseerd naar de DiaCare app en in overzichtelijke grafieken weergegeven. U ziet meteen of uw meetwaarden binnen uw streefbereik vallen en hoe uw glucosewaarden zich ontwikkelen.  

De meetwaarden vult u aan met gegevens over uw voeding, beweging en insuline. Deze gegevens heeft uw behandelteam nodig om een goede inschatting te maken over uw begeleiding. Via het zorgportaal kunnen zij direct met u meekijken. Hierdoor is het snel en eenvoudig inzichtelijk wat uw zwangerschapsdiabetes doet.

DiaCare biedt ook educatie over diabetes in de vorm van e-learnings. Hierdoor krijgt u meer inzicht in bijvoorbeeld koolhydraten tellen en voeding.

DiaCare app

Glucosewaarden digitaal bijhouden en direct inzicht krijgen? Wij leggen uit wat u precies kunt met de DiaCare app.

Lees meer

DiaCare zorgportaal

Uw behandelaar kan met u meekijken in uw waarden en andere toegevoegde informatie om u direct zorg op maat te kunnen bieden. 

Lees meer